REFERENCELISTE

Her ses et udpluk at mine referencer.

Vejlefjord Koncernen
Allan Wissmann
Koncernøkonomichef

Michael har i 2014 og 2015 været tilknyttet Vejlefjord Fondens selskaber som økonomisk rådgiver vedrørende:

Komplekse momsproblematikker og analyser.
Business Cases og finansiering af byggeri, herunder finansiering via Vækstfonden.
Rapportering til bestyrelse og direktion.
Generel ledelsessparring.

Michael har i hele perioden været en værdifuld hjælp for ledelsen. Michaels rådgivning er på et fagligt højt niveau og samtidig direkte anvendelig. Michael er en venlig person, som skaber tillid i organisationen, og som er en fornøjelse af samarbejde med.

Vikargruppen Danmark
Knud Bundgaard
Adm. direktør AQUA og Ferskvandscentret

Michael blev ansat som økonomidirektør (CFO) i Vikargruppen Danmark, mens jeg sad i bestyrelsen. Michael viste meget hurtigt overblik og forretningsforståelse og fik forbedret økonomistyringen og rapportering. Som person er Michael meget behagelig at arbejde sammen med, har en meget konstruktiv tilgang til opgaveløsningen, er analytisk og meget samvittighedsfuld.

DONG Energy
Henrik Nygaard
Partner Nygaard Advisory

Jeg har arbejdet sammen med Michael i DONG Energy, hvor Michael, ved siden af sit daglige ledelsesjob, var ansvarlig for at reducere tiden for månedslukning. Projektet var fokuseret på at afklare hvilke områder i den meget komplicerede controlling og rapporteringsproces der kunne forenkles og effektiviseres, så månedslukningen kunne ske tidligere.

I projektet var Michael skarp i forhold til at holde fokus, på lige præcis de tiltag der havde størst betydning for at nå i mål. Det havde været let at tabe hovedet, og løbe efter alle knap så potentielle muligheder. Efter beslutningen var truffet, havde Michael fuldt fokus på eksekveringen.
Erfaringen viste mig at Michael er kvik, har let ved at skære ind til kernen af problemet og efterfølgende holde fast i forhold til at gennemføre det der er aftalt.

TDC
Allan Vastrup
Vendor Manager DT Group IT

I’ve worked with Michael approximately 7 years at TDC. Michael is a highly skilled accounting director with deep knowlegde about accounting matters and much experience with leadership. He is good at solving complex issues and present these in an understandable way. Michael has been a good colleague for me, always helpfull, easy to get along with, empathetic and with a good sense of humour.